Recondiționare credenț

Vă spuneam că fiecare dintre noi și-a descoperit această pasiune, reparând, construind sau aducând la viață diverse lucruri vechi din gospodărie. Unul dintre primele mele proiecte a fost restaurarea unui credenț care zăcea de ceva vreme în garaj. Pentru că urma să fie amplasat din nou în bucătărie și aproape de surse de abur și umezealănu am optat pentru o recondiționare clasică. Am mers doar pe o curățire cât mai profundă a lemnului, cu grijă însă pentru a nu distruge ornamentele, câteva chituiri, o degresare, lipirea unor ornamente desprinse și apoi lăcuire într-o nuanță de cireș pentru a se potrivi cu restul mobilierului. Desigur, am aplicat și un tratament împotriva carilor. Am salvat astfel o bucată frumoasă de mobilier, care între timp a scăpat de condițiile mai grele din bucătărie și și-a găsit loc în sufragerie. Lemn de stejar de calitate, incredibil de ușor și foarte spațios.

Click pe imagine pentru mărire.

Uneori e păcat să arunci mobilierul bunicii. Cu puțină imaginație ai putea să îl transformi în piese unicat care să îți reflecte personalitatea.

Folosește formularul alăturat pentru a specifica ce piesă de mobilier ai dori să recondiționezi, spune-ne dimensiunile, starea de degradare și în linii mari cam ce anume ai dori. Vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.